Könnyed Private-banking.hu cikkek, amit a nyáron érdemes újra olvasni

Vitorlázás, gasztronómia, Virtual Reality, luxusdivat, letelepedési kötvények, robottanácsadók, hasznos könyvek és filantrópia – Private-banking.hu módra

 

A privátbanki vagyonokkal kapcsolatos döntések nagy felelősséggel járnak, legyen szó a Private Banking szolgáltatókról, a privát bankárokról vagy éppen magukról az ügyfelekről.

Az augusztus a szegmensben hagyományosan uborkaszezonnak számít, ahol mindenki igyekszik kipihenni az év kihívásait és háttérbe szorítani a szakmai kérdéseket.

A Private-banking.hu oldalon azonban akad néhány olyan könnyed téma, amit a nyáron érdemes újra elolvasni. Íme 10 ajánlat a szerkesztőktől:

A Private-banking.hu oldalon azonban akad néhány olyan könnyed téma, amit a nyáron érdemes újra elolvasni.

A Private-banking.hu oldalon azonban akad néhány olyan könnyed téma, amit a nyáron érdemes újra elolvasni.

„Bakancslistás szigetcsoportok a vitorlázás szerelmeseinek, amik a történelem legnagyobb utazóinak szívét is rabul ejtették.”

Fehérhomokos óceánpartok, buja zöld növényzet, mesebeli korallzátonyok és többezer fajt felvonultató tengeri élővilág. Ezt nyújtják a vitorlázás szerelmeseinek a világ 4 különböző égtáján található vitorlásparadicsomok, ahová egyszer az életben tényleg érdemes ellátogatnia.

 

„Bor- és whisky, mint jövedelmező befektetés”

Vajon valódi alternatívát nyújt a nemes nedűk piaca az értékpapírokkal szemben? Mekkora hozamokra számíthatnak a befektetők a bor- és whiskygyűjtés során? Hogyan érdemes belevágni és milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a bor- és whiskybefektetés során? Cikkünkből kiderül.

 

„Figyelemre méltó könyvek, a Private Banking szolgáltatók ajánlásával”

Könyvajánló azoknak, akik nem a legújabb, legizgalmasabb vagy legtrendibb szakmai anyagokra fókuszálnának, hanem olyan örökérvényű igazságokat és bölcsességeket bemutató tudásanyagokra vadásznak, melyek már kiállták az évtizedek és évszázadok próbáját. 5 kihagyhatatlan klasszikus könyv Private Banking ügyfeleknek.

 

„A világ első befektetési alapja – vajon ki, mikor és miért hozta létre?”

Izgalmas történelmi utazás a befektetési alapok múltjába, ami az ötlet megszületésétől az első kollektív befektetési forma létrehozásán keresztül, egészen az első igazi alap befektetési jegyeinek megvásárlásáig elkalauzolja az olvasókat.

 

„Így hoz hasznot a Private Banking ügyfeleknek a virtuális valóság”

A jövő élethű virtuális utazásai, VR sportolási lehetőségek, üzleti lehetőségek a virtuális valóságban és értékesítési lehetőségek a virtuális térben – minden egy cikkben a VR-ról, ami Private Banking ügyfélként érdekelheti.

 

„Dúsgazdag család, melynek tagjai annyit adományoztak eddig, mint Gates és Buffett összesen”

Történet a világ legnagyobb filantrópjáról és családjáról, akinek a nevét a legtöbben nem is ismerik – cégéről viszont annál többen hallottak. Vajon kik lehetnek ők és a világ melyik égtáján élnek?

 

„Privát bankár vagy robot – ki lesz a jövő tanácsadója?”

Az elmúlt tíz évben soha nem látott mértékben terjedt el világszerte a robotizáció. Mit csinálnak a robotok a pénzügyi szektorban? Leválthatják a jövőben a privát bankárokat? És ha igen, akkor mikor és milyen területeken? Összefoglalónkból kiderül…

 

„Letelepedési és állampolgársági programok Private Banking ügyfeleknek”

Milyen letelepedési ajánlatok várják a hazai gazdagokat világszerte? Milyen előnyöket kínálnak a privátbanki ügyfeleknek a külföldi letelepedési- és állampolgársági programok? Ismerje meg a részleteket és 5 kedvező, kiemelt ajánlatot a világ legmagasabb presztízzsel rendelkező országaitól.

 

„A gasztronómia fellegvára, amiért örökre rajongani fog – a saját étterme”

Az önkifejezés egyik leghatékonyabb formája egy saját étterem nyitása. De vajon milyen kihívásokkal, büdzsével és feladatokkal kell megküzdeni annak, aki saját éttermet nyitna. Nehéz próbatétel lenne Önnek? Minden bizonnyal! De a siker mámorító lehet és mindenért kárpótolhatja.

„Méretes szabóságok és kézműves cipészek, ahol Private Banking ügyfélként sem csalódhat”

Ismerje meg hazánk legjobb szabóságait és cipészeit, akik a fővárosban és vidéken is elkápráztatják az utánozhatatlan minőséggel és szakmai tudásukkal.

 

+1 örök téma: a milliárdosok

4 cikknyi izgalmas rangsor milliárdosokról, akiknek az elképesztő életéből bárki rengeteget tanulhat és okulhat.

Jó pihenést és kellemes olvasást kívánunk a nyári időszakra is.