Extrém kihívások Private Banking ügyfeleknek a négy fal között

Önkéntes karantén ide vagy oda, a Private Banking ügyfeleket számos izgalommal teli kihívás várja a négy fal között is. Mutatjuk a legérdekesebbeket.

 

Alkalmazkodni az új helyzetekhez – évszázadok óta ez a legjobb vezetők sikerének titka, legyen szó egy vállalatról, a részvénypiacokról vagy éppen egy olyan új kihívásról, mint a jelenlegi koronavírus-pandémia. Azok pedig, akik képesek elsajátítani ezt a gondolkodásmódot, könnyen megláthatják a válságokban is a lehetőséget.

Extrém kihívások Private Banking ügyfeleknek a négy fal között

A Private Banking ügyfeleket számos extrém kihívás várja a négy fal között is.

Új helyzet? Új hobbi!

A bevált módszer a kikapcsolódással kapcsolatban is igaz, ahol a személyes kapcsolatok minimalizálása vagy az önkéntes karantén vállalása nem jelent automatikusan egyet a szórakozás és a közösségi kapcsolatépítés elhanyagolásával.

Hatványozottan igaz ez abban az esetben, ha az anyagi lehetőségek kevésbé korlátozottak és néhány millió forintnyi tőkét felelősségteljesen „elcsenhet” privátbanki portfóliójából a tulajdonos egy új, extrém hobbira.

Saját golfpálya, ahol csak szeretné

A világ legszebb golfhoteljeihez hasonlóan egy saját, virtuális golfpálya is igazán izgalmas élményt jelenthet a privátbanki ügyfeleknek. A golf szerelmesei aligha találhatnak ennél szerethetőbb elfoglaltságot egy nagyvárosi önkéntes karanténban vagy ebéd után, home officeban.

Ráadásul a járvány lecsengése utáni téli időszakokban is kiváló tréninglehetőséget biztosíthat egy minőségi golf szimulátor.

A videóban található Trugolf szimulátorai 12.000 eurótól érhetőek el, de 20.000 euró felett már PRO változatban is hozzáférhetőek, akár teljesen egyéni igényekre szabva. További előnyük, hogy egy nagyobb táskában is elférnek, tehát ha szükséges, akkor magunkkal is vihetjük őket az autónkban.

Grand Prix, otthonról

Az adrenalinfüggő Private Banking ügyfelek sem fognak csalódni a gamer technológiában. Számukra egy versenyautó szimulátor jelentheti a kézenfekvő megoldást, amiben élethűen tapasztalhatják meg a száguldás élményét.

Sőt, ha belejönnek a virtuális versenyzésbe, akkor szerencsés esetben akár valódi pilótákkal szemben is megcsillogtathatják a tudásukat. A Ferrari ifjú titánja Charles Leclerc, valamint a Red Bull Racing két klasszisa Max Verstappen és Alexander Albon is rajong ugyanis a virtuális pályákért.

Komolyabb versenyautó szimulátorok már néhány ezer dollárért is összeállíthatóak, de ha lélegzetelállító, valósághű élményre vágyunk, akkor ennek a tízszeresét is könnyen kifizethetjük.

A felső határ természetesen a csillagos ég, attól függően, hogy milyen szakágban (F1, Indycar, Nascar, túraautó) szeretnénk magunkat virtuálisan megmérettetni és mennyire élethű élményt várunk el.

Ironman és Tour de France, online

Ha az élmény mellett a fizikum megőrzése is a motivációink között szerepel, akkor érdemes kipróbálni egy virtuális kerékpár- vagy triatlonversenyt, amely az elmúlt néhány évben óriási rajongóbázist vonzott maga köré.

Erre a legjobb példa, hogy 2020 áprilisában az Eurosport is közvetített virtuális kerékpárversenyt, egy a koronavírus-pandémia miatt elmaradt országúti megmérettetés helyett.

Az élethű élményről a fantasztikus alkalmazásokon túl a saját kerékpárunk gondoskodik, amit egy intelligens görgőre állítva integrálhatunk a virtuális mezőnybe.

Futás és kerékpározás közben pedig a valódi versenyekhez hasonlóan csodálatos tájakon próbálhatjuk ki magunkat, hallgathatjuk kedvenc zenénket és az alkalmazáson keresztül rengeteg hozzánk hasonló sportolóval ismerkedhetünk meg vagy mérhetjük össze fittségünket.

Egzotikus VR utak, fillérekért

A sporton túl is számos lehetőség akad arra a Private Banking ügyfeleknek, hogy szélesítsék látókörüket a világról és más kultúrákat ismerjenek meg online. Erre egy VR headset és a 360-as videók világa nyújthat megoldást.

Kiváló kezdeményezés például a 200 ezer Youtube feliratkozóval rendelkező AirPano VR, ahol rengeteg 360-as videót tekinthető meg a világ legszebb tájairól, ingyenesen.

Ez természetesen közel sem adja vissza azt az élményt, amit egy valódi utazás nyújt, viszont nagy segítséget jelenthet a következő kaland megtervezéséhez. Például Venezuelába, a bámulatos Angel-vízeséshez.

Imádja az extrém kihívásokat? Akkor ajánljuk figyelmébe a világ legszebb vitorláshelyszíneiről, hazánk vidéki luxusszállodáiról és az öt kontinens 5 gyönyörű golfklubjáról szóló cikkjeinket is.