Öt kontinens 5 golfklubja, ahol a lélegzete is eláll a backswingnél

Exkluzív golfleckék a Himalája hófödte csúcsainál, a Kolorádó állambéli Broadmoor-vízesés lábánál vagy éppen Fidzsi egyik zöldben pompázó privát szigeten.

Ilyen és ehhez hasonló élményekkel várják a golfozás szerelmeseit a világ legszebb 18 lyukú pályái és a hozzájuk kapcsolódó, minden igényt kielégítő luxusszálloda-komplexumok.

Az öt kontinens mindegyikén találhat olyan különleges pályát, ahol az első backswingtől az utolsó greenig eljutva, életre szóló élményeket gyűjthet egy caddie cart mellett.

Öt kontinens 5 golfklubja, ahol a lélegzete is eláll a backswingnél

Lélegzetelállító élmény a golfot kedvelő privátbanki ügyfeleknek.

5 gyönyörű hotel golfozóknak

  • The Khyber Himalayan Resort & Spa, India: Ázsia, de valószínűleg az egész bolygó egyik legérdekesebb golfpályája található az indiai Himalája lankáin, ahol a világ legmagasabban fekvő sífelvonójának közvetlen közelében tehetik magukat próbára azok a játékosok, akik megtapasztalnák, hogy milyen 2500 méter magasan, hófödte hegycsúcsok panorámájában gyönyörködve golfozni. A pályához tartozó kasmír építészeti stílusban épült szálloda pedig 85 prémium- és luxuslakosztállyal, saját wellness centrummal és felejthetetlen gasztronómiai kalandokkal várja az ide látogató vendégeket.
  • Fancourt, Dél-Afrikai Köztársaság: Az ország No. 1 pályája, amit a Golf Digest Rankings 2018 a világ 38. legjobb golfhelyszíneként tart számon, míg a CNNGo a világ Top 10 pályái közé rangsorolt. A Fancourt saját golfakadémiával (The Links) és két darab 18 lyukú pályával (Montagu és Outeniqua) is büszkélkedhet. Mindkettő tökéletes helyszín lehet a gyakorlásra, hiszen a változatos „hazardok” mellett mérési eredményekkel is (például: távolságmérés és vizuális elemzés) segíti a 21. századi technológia a golfozók fejlődését. Nem beszélve a festői szépségű környezetről és a golflétesítményhez tartozó, minden igényt kielégítő luxusszállodáról.

 

 

  • The Broadmoor, Egyesült Államok: A Kolorádóban található Broadmoor Golf Club, már több mint egy évszázada fogadja a vendégeket, akik játék közben gyönyörködhetnek a hegyi panorámában és mélyeket szippantanak a természetvédelmi területtel körbe ölelt komplexum kristálytiszta levegőjéből. Alternatív kikapcsolódásként luxuslakosztályok, tradicionális gasztronómia- és ámulatba ejtő kirándulási célpontok (Seven Falls, Pikes Peak) szolgálják a vendégek kényelmét.
  • The Ritz-Carlton Grand Cayman, Kajmán-szigetek: A pálmafákkal, valamint természetes- és mesterséges víziakadályokkal tarkított 18 lyukú pálya a legnagyobb szigeten (Nagy-Kajmán) található. A térség egyik legszebb golflétesítménye, ahol a sportág szerelmesei mediterrán-gasztronómiai- és balneológiai élményekkel, valamint túrákkal pihenhetik ki a golfozás „fáradalmait”. A golfklubot a világhírű Ritz-Carlton szállodalánc üzemelteti, aminek köszönhetően az utazók összes igényét képes a legmagasabb szinten kielégíteni.
  • Laucala Island, Fidzsi-szigetek: Óceánia- és Ausztrália egyik legcsodálatosabb golfhelyszíne, ami a szigetcsoport észak-keleti részén helyezkedik el. Luxusigényeket kielégítő privát sziget, ahol minden a golfról és a hozzá kapcsolódó exkluzív pihenésről szól. Érintetlen természet, buja zöld növényzet, kellemes klíma, autentikus gasztronómiai utazások és extra kényelmet biztosító lakosztályok gondoskodnak a golfozókról.

+1 tipp golfozóknak!

Trump Aberdeen, Skócia: A tradíciót kedvelő golfrajongók számára valóságos időutazást kínál Kelet-Skócia egyik gyöngyszeme, a Trump Aberdeen. Vérbeli hagyományőrző klub a golf őshazájában, pezsgő klubélettel, színes rendezvényekkel és finom eleganciát sugalló szállodával, ahol egy kellemes szivarszobában élvezheti a golfleckék után a legnemesebb skót whiskyket. A klub az aktív pihenésre vágyóknak sem okoz csalódást, hiszen a környéken lovaglásra, íjászatra vagy akár quadozásra is lehetősége nyílik.


 

Címkefelhő

golf golfklub luxus utazás