Luxus házhozszállítással – 5 webshop Svájctól Budapestig, amire érdemes rákattintani Private Banking ügyfélként

Csokoládé, ékszer, méz, degusztációs füstölt finomságok és a kihagyhatatlan borok. Luxus minőségben, házhozszállítással.

 

A koronavírus-pandémia időszaka alatt még a korábbiaknál is jobban felértékelődött a minőséget kínáló hazai- és külföldi webáruházak szerepe. Nincs ez másképp a luxus termékekkel sem, ami iránt soha nem látott online érdeklődés mutatkozik.

Mai összefoglalónkban 5 olyan webáruházat mutatunk be, amit bármikor érdemes felkeresni Private Banking ügyfélként a gasztronómiai különlegességekért vagy a luxusért.

 

Läderach - mennyei csokoládé Svájcból

A világ egyik legfinomabb táblás csokoládéja címére jó eséllyel pályázhatna a svájci Glarus kantonban gyártott Läderach manufaktúra terméke, a FrischSchoggi. Köztük a klasszikus, egészmogyorós változat, ami valódi ízorgiát kínál mindazok számára, akik bizalmat szavaznak a gyártónak. Az élmény magáért beszél – lágy, a szájban magától olvadó csokoládé, amit egy karamelizált cukorréteggel bevont, fenséges egészmogyoró követ.

Az élmény pedig elérhető megannyi ízben, színben és formában, a feketecsokoládén át, a fehércsokin keresztül egészen a csokoládéval bevont popcornig.

A Läderach webáruháza pedig hazánkba is évek óta megbízhatóan szállít. (ezt a biztonság kedvéért időről időre magunk is teszteljük – a szerk.)

A luxus akár házhoz is rendelhető, legyen szó gasztrónómiáról vagy drágakővekről.

A luxus akár házhoz is rendelhető, legyen szó gasztrónómiáról vagy drágakővekről.

Renesim – luxusékszerek online

Bécs és München luxusát kínálja az érdeklődőknek a Renesim webáruháza, legalábbis ami az ékszereket illeti. Brilliánsok, egyéb gyémántok, de smaragd, cirkónia, rubin vagy éppen zafír éppúgy megtalálható a Renesim virtuális polcain.  Az eredetiséget pedig szigorú minőségbiztosítás, valamint több generációnyi tapasztalat garantálja az ügyfeleknek.

A Renesim.com frappáns keresője pedig gondoskodik arról, hogy a számunkra legmegfelelőbb drágakőre típus, méret, ár, forma vagy egyéb paraméter alapján rátaláljunk.

 

Mézbarlang – hazánk méheinek legjava

Zürich, München vagy Bécs utcáin bátran megállnák a helyüket a hazai méhek által összeszorgoskodott termékek, amire igazán büszkék lehetünk. Ráadásul egyre több hazai cég rakja magasra a lécet, ha széles kínálatról, minőségről vagy ügyfélélményről van szó.

Közéjük tartozik a Mézbarang csapata is, ahol szinte bármit beszerezhetnek a mézkedvelő Private Banking ügyfelek, legyen szó manukamézről, méhpempőről, méhkenyérről vagy éppen a sokak által kedvelt akácmézről.

Érdemes átböngészni a Mézbarlang kínálatát, amivel könnyen kiérdemelhetjük akár külföldi barátaink vagy partnereink elismerését is.

 

SEPP-Manufaktur – degusztációs szárazárucsomag

Ha rajong a minőségi marha- és sertéshúsból készült finomságokért, akkor érdemes egy pillantást vetni a SEPP manufaktúra kínálatára, amely a dél-tiroli, olasz és német Alpok kristálytiszta levegőjén hízlalt jószágok húsából készül, tradicionális receptek szerint. Jó kiindulópont lehet a kóstoláshoz a manufaktúra „mix” csomagja, ami a termékek legjavából tartalmaz egy-egy darabot.

A parasztkolbászt, füstölt szalonnát, szalámit és egyéb specialitásokat tartalmazó degusztációs szárazáru csomag online is megrendelhető a SEPP-Manufaktur weboldalán.

Winelovers webshop

Természetesen nem maradhatnak ki cikkünkből a minőségi borok sem. Ezeket napjainkban már szintén könnyedén házhoz rendelhetjük néhány kattintásra, legyen szó vörös- vagy fehérborról, esetleg egy kiváló roséról.

A Winelovers webshopjában többszáz prémium bor közül választhatunk Magyarország legjavától kezdve az olasz borokon át, egészen Portugália, Argentína vagy akár Új-Zéland specialitásai közül.