Hóbiztos kalandok 2023-ban - Private Banking ügyfeleknek

Új év, új kaland – valahogy így indulhat 2023 azoknak a privátbanki ügyfeleknek, akik az utazásaik során az egzotikusabb helyeket részesítik előnyben.

 

2023 első hónapjában elmaradt az igazi tél, ezért számos privátbanki ügyfél sokkal inkább a havas tájakat és a síelés utáni panorámás „fine dining”-ot hiányolja, mint az óceánpartot.

2023 legizgalmasabb téli kalandjai

Összegyűjtöttük az újév (szerintünk) legizgalmasabb havas kalandjait, amelyek költsége bár könnyedén elérheti egy egzotikus nyaralásét, az élményt viszont egy életen át emlegetheti majd az egész család.

 

Helikopteres síelés Brit Columbiában

200 cm feletti hóvastagság, helikopteres közlekedés, síelés friss hóban és lelket melengető esti fine dining – erre számíthatnak a téli sportok szerelmesei Kanada festői, legnyugatibb tartományában, amely nem utolsó sorban egy világhírű borvidék is. Az alábbi videó magáért beszél:

Az 2022/23-as árakat IDE KATTINTVA érheti el.

 

Adrenalintúra a sarki fény alatt, Norvégiában

Kutyaszánnal, motoros szánnal, rákhalászattal és egyéb jeges, havas élményekkel várja Észak-Norvégia 2023 elején is az extrém téli élményeket kedvelő utazókat, akik a túra keretin belül akár egy hótömbből kifaragott hotelben is kipihenhetik egy aktív nap fáradalmait.

De élvezhetik a jégbárok, szaunák vagy masszázsszolgáltatások előnyeit is.

Részletek és árinformációk a 6 napos norvég élményről IDE KATTINTVA érhetőek el.

 

Síelés a világ legjobb porhavában – Niseko (Japán)

A finom szemcséjű, friss és nagy mennyiségű porhó sok síelő és snowboardos álma – egy különleges, utánozhatatlan élmény. Éppen ezért lepi el turisták tömege december és február vége között a Hokkaidó szigetén lévő Niseko United sírégiót.

Niseko évi 14 méter friss porhóval büszkélkedhet, amivel egyesek szerint minőségben és mennyiségben is lekörözi Észak-Amerika világszerte ismert síterepeit. Jó eséllyel az emberiség által ismert 2. legjobb minőségű síterep a világegyetemben a Szaturnusz egyik holdja után. 

Szállások Niseko-ban IDE KATTINTVA érhetőek el.

 

Síelés és napozás egyszerre – Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Már nem számít egzotikusnak, de annál több élményt nyújthat még mindig sokak kedvenc szilveszterezőhelye Dubai, ahol (bár korlátozottan), de szintén lehetősége van síelésre a SkiDubai fedett pályán. Sőt, ha végzett, akkor még mielőtt élvezi a napsütést és a meleget odakint – össze is barátkozhat néhány pingvinnel.

IDE KATTINTVA megnézheti Dubai legjobb hoteleit.

 

Zermatt, amire mindig számíthat (Svájc)

A dél-svájci régió Európa egyik legismertebb sí- és snowboardterepe. Egy örök klasszikus, amire egyedi, magas fekvése miatt minden évben számíthatnak a téli sportok szerelmesei.

Zermatt varázsához az is hozzátartozik, hogy belső égésű motorokkal hajtott gépjármű csak különleges esetben (hatósági intézkedés, vészhelyzet, egyedi transzport) hajthat be az utcákra. Utazóként erre aligha lesz valaha is lehetősége, cserébe viszont élvezheti a város kristálytiszta levegőjét.

A svájci városban a téli élményeken túl világszerte elismert gasztronómiára és egyéb luxusszintű kiegészítő szolgáltatásokra is számíthat.

Zermatt legjobb hoteleiről ITT TALÁLHAT bővebb infót.